Potrdi geslo

Podjetje Medinova predstavlja novo spletno stran.

Datum objave:

Odlična uporabniška izkušnja

Podjetje Medinova, vodilni distributer visokokakovostne medicinske opreme in pripomočkov, predstavlja svojo novo spletno stran www.medinova.si, ki je bila zasnovana z namenom zagotavljanja vrhunske uporabniške izkušnje in izpolnjevanja potreb naših strank.

Nova spletna stran prikazna slika

Prednosti nove spletne strani

Ena izmed glavnih prednosti nove spletne strani je predstavitev kataloga produktov. Stranke lahko zdaj preprosto pregledajo širok izbor produktov in se podrobneje seznanijo z njihovimi specifikacijami ter prednostmi. Poleg tega je pomemben tudi razdelek “Aktualno”, v katerem so navedene dragocene informacije o novih trendih medicine, informativne vsebine s področja medicine, novosti našega podjetja ter dogodki, na katerih bomo prisotni.

Zasnova spletne strani

Naše osebje vedno dostopno

Nova spletna stran vključuje obsežen seznam kontaktov, ki strankam omogoča, da se z vprašanji ali poizvedbami hitro in enostavno obrnejo na naše podjetje in zaposlene. Ne glede na to, ali potrebujete več informacij o določenem produktu ali imate splošna vprašanja, je naša ekipa strokovnjakov na voljo, da vam pomaga in svetuje.

Optimizacija strani za vse naprave

Novo spletno mesto je optimizirano tudi za mobilne naprave, kar pomeni, da lahko stranke do njega dostopajo preko pametnih telefonov ali tabličnih računalnikov. Ta prilagoditev omogoča našim poslovnim partnerjem preprost dostop do informacij na spletni strani, kjerkoli in kadarkoli, kar še dodatno izboljšuje uporabniško izkušnjo.

Uporabniška izkušnja nove strani

Ponosni smo, da lahko strankam zagotovimo najboljšo možno spletno izkušnjo. Nova spletna stran Medinove je rezultat naše zavezanosti k izboljšavam in nenehnemu prilagajanju potrebam naših strank. S tem si prizadevamo okrepiti naše poslovne odnose, izpolniti pričakovanja strank ter ohranjati našo vodilno vlogo na trgu distribucije medicinske opreme in pripomočkov.