Potrdi geslo

Leufen

Pri podjetju LEUFEN so specializirani za revolucionarno tehnologijo stentov in medicinsko opremo, ki zagotavlja neprimerljivo kakovost, zanesljivost in inovacije ponudnikom zdravstvenih storitev po vsem svetu.

Podjetje LEUFEN je eno vodilnih v industriji na področju razvoja in distribucije tehnologije stentov in medicinske opreme. Podjetje LEUFEN se je z dolgoletno zgodovino odličnosti in močno zavezanostjo inovacijam uveljavilo kot zaupanja vreden partner za ponudnike zdravstvenih storitev, ki iščejo vrhunske medicinske rešitve.

Sedež podjetja LEUFEN je v Nemčiji, ki v Evropi predstavlja osrednje vozlišče za raziskave, razvoj in proizvodnjo medicinske opreme. Z ekipo visoko usposobljenih strokovnjakov in sledenjem stalnim raziskavam in razvoju lahko LEUFEN dosledno zagotavlja vrhunske izdelke, ki zadovoljujejo spreminjajočim se potrebam zdravstvenih delavcev in bolnikov.

Strokovno znanje družbe LEUFEN na področju tehnologije stentov je pomembno vplivalo na industrijo in nudi zdravstvenim delavcem napredne rešitev za različna pulmološka oz gastroenterološka obolenja. Zavezanost h kakovosti in inovacijam jim je omogočila, da so ustvarili celovit nabor medicinske opreme, namenjene izboljšanju oskrbe bolnikov in izboljšanju rezultatov zdravljenja.

Poleg razvoja izdelkov podjetje LEUFEN aktivno sodeluje z medicinsko skupnostjo, da bi zagotovilo, da so njihove rešitve še naprej usklajene z najnovejšimi znanji na področju medicinske tehnologije. Ta sodelovalni pristop podjetju LEUFEN omogoča, da je vedno korak pred drugimi.

Pomembno poslanstvo podjetja LEUFEN je tudi neprestano izobraževanje. Podjetje si prizadeva za boljše razumevanje najnovejših medicinskih dosežkov in v koraku s časom razvija svoje nove vrhunske produkte.

Zavezanost podjetja LEUFEN h kakovosti se kaže preko izdelkov in njihovih storitev za stranke. Z zagotavljanjem pomoči in tehnične podpore zdravstvenim delavcem podjetje LEUFEN zagotavlja, da lahko izvajalci brez strahu uporabljajo njihove produkte v korist svojih bolnikov. Ta popolna predanost zadovoljstvu strank je utrdila ugled podjetja LEUFEN kot zaupanja vrednega partnerja.

V partnerstvu s podjetjem LEUFEN smo pri Medinovi prav tako zavezani k izboljšanju standardov oskrbe bolnikov, zato lahko v naši ponudbi najdete najsodobnejše izdelke. S sodelovanjem smo prepričani, da medicinske strokovnjake opremljamo z vrhunskimi orodji in podporo, ki so potrebni za spopadanje z izzivi današnjega zdravstvenega okolja.

Potrebujete pomoč?

Kontaktirajte našega strokovnjaka