Potrdi geslo

Eic Med

Podjetje EIC Med omogoča inovativne načine odtaljevanja s pomočjo mikrovalovne energije, za pripravo izdelkov iz krvi in plazme. Ponuja pa tudi tehnološko dovršeno medicinsko opremo, za gretje in shranjevanje infuzijskih tekočin.

Izdelki iz krvi in plazme so bistveni za večino operacij in bolezni, saj so nujno potrebna tako v nujnih primerih kot pri načrtovanih posegih. Poleg dobro usposobljenega osebja potrebujejo oddelki za medicinsko kalibracijo ustrezno opremo, da lahko hitro ukrepajo v ključnih trenutkih. Podjetje EICMED GmbH, je specializirano za hitro odmrzovanje in segrevanje koncentriranih eritrocitov in konzervirane plazme.

Aparat Thansfusio-therm 2000, ki je na trgu od leta 2000,  izkorišča prednosti mikrovalovne energije, ki znatno skrajšanje časa, potrebnega za pripravo izdelkov iz krvi in plazme. Z novejšim aparatom Transfuzio-therm 3000, ki nadgrajuje prejšnjega na področju učinkovitosti , smo se prilagodili  spreminjajočim  se zahtevam na področju zdravstvene industrije, ohranili  prednost hitre razpoložljivosti odtaljenih komponent in se soočili z naraščajočimi zahtevami trga.

Predvsem zaradi tega vidika, smo pomemben partner urgence. Njihov portfelj izdelkov vključuje tudi aparate za gretje infuzijskih tekočin EIC-therm, različnih konfiguracij, ki so prilagojeni potrebam stroke.

Poleg revolucionarne ponudbe izdelkov so pri EIC Med predani ohranjanju najvišjih standardov kakovosti in zanesljivosti izdelkov. Z neprestanim izpopolnjevanjem svojih tehnologij zagotavljajo, da njihova oprema za transfuzijo krvi ostaja v ospredju industrije in je kos izzivom današnjega medicinska okolja.

Rešitve za hitro odtaljevanje krvi in plazme, ki jih ponuja EIC MED, so pomemben partner urgentnih centrov in pomagajo reševati življenja, saj zdravstvenim delavcem omogočajo hitro in učinkovito ukrepanje. Poleg revolucionarne ponudbe izdelkov so pri EIC MED predani ohranjanju najvišjih standardov kakovosti in zanesljivosti izdelkov.

Pri našem sodelovanju z EIC MED smo prepričani, da medicinskemu osebju nudimo vrhunska orodja, ki so potrebna za spopadanje s kompleksno in zahtevno naravo sodobne medicine.

Potrebujete pomoč?

Kontaktirajte našega strokovnjaka