Potrdi geslo

Hospital service HS

Hospital Service HS je med vodilnimi proizvajalci inovativnih medicinskih pripomočkov in opreme na področju  intervencijske radiologije, intenzivne nege, intersticijske terapije, minimalno invazivne kirurgije in danes tudi v onkologiji. HS Hospital Service vsakodnevno posveča posebno pozornost raziskavam in razvoju inovativnih izdelkov, ki zagotavljajo manj bolečin in največjo kakovost življenja pacienta.

Skrbna izbira materialov in visoki standardi kakovosti proizvodnega procesa ter predanost  raziskovalno-razvojnega osebja za inženiring in proizvodnjo, postavljajo HS Hospital Service med vodilne proizvajalce biopsijskih igel, punkcijskih igel, elastomernih črpalk in ostalih tovrstnih medicinskih pripomočkov za intervencijsko radiologijo ter intenzivno nego in paliativo.

Z aktivnim sodelovanjem z zdravstvenimi delavci, raziskovalci in industrijskimi partnerji HS Hospital Service zagotavlja, da so njihovi izdelki in rešitve usklajeni z najnovejšimi dosežki na področju lajšanja bolečine, učinkovitim diagnosticiranjem in čim varnejšo biopsijo.

Podjetje Medinova kot dolgoletni partner podjetja HS Hospital Service  deli vizijo izboljšanja obvladovanja bolečine pacientov in dviga standardov na področju diagnostike, kar vodi k boljšim rezultatom zdravljenja.

Potrebujete pomoč?

Kontaktirajte našega strokovnjaka