Potrdi geslo

Principelle

Podjetje Principelle, ki postavlja nove standarde medicinske oskrbe ran, ponuja izdelke za zdravljenje in oskrbo ran, ter nego kože. Raziskave, klinični rezultati in certificirani izdelki so  prihodnost podjetja.

Podjetje Principelle je med vodilnimi v industriji rešitev za oskrbo ran in zdravja kože in je močno zavezano k inovacijam in odličnosti, zato ponudnikom zdravstvenih storitev dosledno zagotavlja najnaprednejša orodja za zagotavljanje optimalne oskrbe in zadovoljstva bolnikov.

Široka paleta izdelkov za oskrbo ran podjetja Principelle, vključno z revolucionarno kremo kremo za regeneracijo kože Pelsan, hidrokoloidnimi oblogami Principelle Matrix in oblogami za rane na bazi medun Principelle IF, je zasnovana tako, da zadovoljuje edinstvene potrebe bolnikov in zdravstvenih delavcev. Te najsodobnejše rešitve pospešujejo proces celjenja in izboljšujejo rezultate zdravljenja ran ,  ter postavljajo nove mejnike na tem področju.

Podjetje Principelle nenehno širi svojo ponudbo izdelkov, saj je povsem predano raziskavam in razvoju, kar jim omogoča, da so na hitro razvijajočem se področju oskrbe ran korak pred ostalimi. Poleg razvoja izdelkov pri podjetju Principelle veliko pozornosti namenjajo tudi  aktivnemu sodelovanju z zdravstvenimi delavci, raziskovalci in industrijskimi partnerji. Prav to sodelovanje  podjetju Principelle omogoča, da ostaja v vrhu tehnološkega napredka in dobavlja izdelke, ki niso le učinkoviti, temveč tudi sledijo spreminjajočim se potrebam izvajalcev in bolnikov.

Podjetje  Principelle zagotavlja, da so njihovi izdelki in rešitve usklajeni z najnovejšimi dosežki na področju oskrbe ran. Kot partner podjetja Principelle se Medinova pridružuje poslanstvu izboljšanja oskrbe ran in dviga standardov oskrbe bolnikov. Z zagotavljanjem inovativnih rešitev za oskrbo ran podjetja

Principelle, izvajalcem zdravstvenih storitev omogočamo učinkovitejše zdravljenje, kar na koncu vodi k boljšim izidom zdravljenja in zadovoljstvu bolnikov.

Potrebujete pomoč?

Kontaktirajte našega strokovnjaka

Produkti blagovne znamke Principelle

Anim Aute Id Magna Aliqua Ad Ad Non Deserunt Sunt. Qui Irure Qui torem Cupidatat Commod0â Elit Sunt Amet Fugiat Veniam.

Principelle - pelsan (nova)

Principelle pelsan

Specializirana regeneracijska krema za poškodovano kožo.

Preberi več

Principelle - Matrix (nova)

Principelle Matrix

Bioaktivna obloga za optimalno celjenje ran.

Preberi več

Principelle - IF

Principelle IF

Obloga za rane na osnovi medicinskega temnega ajdovega medu.

Preberi več

Vsi Produkti