Potrdi geslo

Novatech

Podjetje Novatech, vodilno na področju pnevmologije in otorinolaringologije, ponuja izjemne medicinske pripomočke, izdelane iz vrhunskih kakovostnih materialov, kar omogoča zdravstvenim delavcem, da z njihovimi produkti izboljšajo kakovost življenja svojih bolnikov.

S podjetjem Novatech, proizvajalcem medicinskih pripomočkov z več kot 25-letnimi izkušnjami na področju pnevmologije in otorinolaringologije (ORL), sodelujemo že več let. Skupaj si prizadevamo izboljšati kakovost življenja bolnikov, tako da zdravstvenim delavcem zagotavljamo le najboljšo medicinsko opremo in pripomočke.

Podjetje Novatech si je s svojo zavezanostjo k odličnosti in inovativnosti ustvarilo izjemen ugled. Njihovi izdelki, vključno z najsodobnejšimi stenti, so izdelani iz vrhunskih medicinskih materialov ali materialov za vsadke, ki so izdelani v skladu s strogimi postopki nadzora kakovosti. To zagotavlja, da so bolniki deležni najboljše oskrbe in udobja.

Naše partnerstvo s podjetjem Novatech nam omogoča, da ponudnikom zdravstvenih storitev  nudimo široko paleto naprednih medicinskih pripomočkov. Z zagotavljanjem dostopa do najsodobnejše tehnologije zdravstvenim delavcem omogočamo učinkovito diagnosticiranje in zdravljenje bolnikov, kar na koncu vodi do boljših rezultatov zdravljanja in večjega zadovoljstva bolnikov.

Pri podjetju Novatech so predani raziskavam in razvoju, kar se kaže v nenehnem prizadevanju za napredek na področju pnevmologije in ORL. Z aktivnim sodelovanjem z medicinsko skupnostjo, industrijskimi partnerji in raziskovalci družba Novatech ostaja v ospredju medicinskih inovacij in ustvarja izdelke, ki so v koraku s časom in uspešno rešujejo aktualne izzive.

Izobraževanje in ozaveščanje sta prav tako pomembni nalogi podjetja Novatech. S ponudbo posebnih izobraževanj podjetje zdravstvenim delavcem zagotavlja znanje in izkušnje, ki jih potrebujejo za pravilno uporabo njihovih izdelkov in za zagotavljanje vrhunske oskrbe svojih bolnikov. Zavezanost h kakovosti podjetja Novatech se razteza na izjemne storitve za stranke in podporo. Z zagotavljanjem stalne pomoči in tehnične podpore zagotavlja, da lahko zdravstveni delavci z zaupanjem uporabljajo njihovo opremo, kar se kaže v večji uspešnosti zdravljanja.

Medinova kot partner podjetja Novatech prav tako stremi k izboljšanju oskrbe bolnikov z inovativno medicinsko tehnologijo. S ponudbo napredne tehnologije stentov in medicinskih pripomočkov družbe Novatech izvajalcem zdravstvenih storitev omogočamo zagotavljanje najvišjih standardov oskrbe. Skupaj opremljamo zdravstvene delavce z orodji in podporo, ki jih potrebujejo za spopadanje z izzivi sodobne medicine in izboljšanje življenja bolnikov po vsem svetu.

Potrebujete pomoč?

Kontaktirajte našega strokovnjaka

Produkti blagovne znamke Novatech

Anim Aute Id Magna Aliqua Ad Ad Non Deserunt Sunt. Qui Irure Qui torem Cupidatat Commod0â Elit Sunt Amet Fugiat Veniam.

NOVATECH 3D STENT

Novatech ® 3D

NOVATECH® 3D je popolnoma prilagodljiv silikonski traheobronhialni stent, ki predstavlja rešitev za dihalne poti kompleksnejše anatomije.

Preberi več

NOVATECH - GSS Y

Novatech GSS Y

GSS Y-stent predstavlja rešitev za paciente, ki potrebujejo prilagojen stent za širitev dihalne poti.

Preberi več

Vsi Produkti