Potrdi geslo

Linet

Naše partnerstvo s podjetjem LINET nam omogoča dobavo vrhunske ginekološko – porodniške in ambulantne opreme, namenjene izboljšanju udobja bolnikov, racionalizaciji zdravstvenih dejavnosti in optimizaciji rezultatov zdravljenja.

Češko podjetje LINET se je v svetu uveljavilo kot eden glavnih proizvajalcev medicinske opreme, s posebnim poudarkom na bolniških in negovalnih posteljah, kot tudi porodnih posteljah, ginekoloških  stolih, stolih za izvajanje terapij in okrevanje, ter invalidskih vozičkih. Podjetje LINET z več kot 30-letnimi izkušnjami dobro razume edinstvene zahteve na področju ginekologije in porodništva, kar mu omogoča ustvarjanje naprednih, zanesljivih in udobnih rešitev opreme za izvajalce zdravstvenih storitev. S svojo proizvodnjo želi pomagati in zmanjšati fizični napor osebja, racionalizirati nego in izboljšati udobje pacientov.

Podjetje je predano raziskavam in razvoju, kar je gonilo nenehnih inovacij na področju medicinske tehnologije, ter mu zagotavlja,  da LINET ostaja med najnaprednejšimi podjetji v tej industriji. Z vlaganjem v razvoj opreme pri podjetju LINET dosledno zagotavljajo najsodobnejše rešitve, ki zadovoljujejo spreminjajoče se potrebe zdravstvenih delavcev in njihovih pacientov. Strogi ukrepi za nadzor kakovosti in zavezanost k odličnosti zagotavljajo, da medicinska oprema LINET dosledno izpolnjuje najvišje industrijske standarde.

Sodelovanje z družbo LINET nam omogoča, da lahko tudi Medinova  ponuja celovito paleto medicinske opreme zdravstvenim delavcem, ki ne le izboljšuje udobje bolnikov, temveč tudi optimizira rezultate zdravljenja. Inovativne porodne postelje LINET so zasnovane tako, da zagotavljajo maksimalno podporo in enostavno uporabo porodnicam, njihovim partnerjem,  kot tudi zdravstvenim delavcem. Njihovi preiskovalni in terapevtski stoli so ergonomsko zasnovani tako, da zagotavljajo najboljšo možno izkušnjo med pregledi in zdravljenjem.

Invalidski vozički LINET so izdelani z mislijo na udobje in prijaznost za uporabo ter posledično omogočajo boljšo mobilnost bolnikom, ki jo potrebujejo.

 

V podjetju Medinova ponosno ponujamo opremo LINET, ki s svojo vrhunsko kakovostjo, zanesljivostjo in udobjem zagotavljajo izjemno oskrbo pacientom. Zaradi prilagajanja svojih izdelkov edinstvenim potrebam različnih izvajalcev zdravstvenih storitev, so neprecenljiv partner pri našem poslanstvu zagotavljanja najboljših možnih rešitev na področju medicinske opreme.

Potrebujete pomoč?

Kontaktirajte našega strokovnjaka

Produkti blagovne znamke Linet

Anim Aute Id Magna Aliqua Ad Ad Non Deserunt Sunt. Qui Irure Qui torem Cupidatat Commod0â Elit Sunt Amet Fugiat Veniam.

Linet - AVE 2

Linet AVE 2

Vsestranska in udobna porodna postelja.

Preberi več

Linet - GRACIE

Linet GRACIE

Napredni pregledni ginekološki stol za največje udobje pacientk.

Preberi več

Linet - PURA

Linet PURA

Sodobno opremljen stol za različne medicinske postopke.

Preberi več

Linet - SELLA

Linet SELLA

Napredno zasnovan voziček za paciente z omejeno gibljivostjo.

Preberi več

Vsi Produkti