Potrdi geslo

IEM

Podjetje IEM kot vodilno podjetje na področju tehnologije za nadzor in zdravljenje hipertenzije ponuja vrhunske merilnike krvnega tlaka in orodja za upravljanje, namenjena izboljšanju rezultatov zdravljenja bolnikov.

Podjetje IEM je pionir na področju obvladovanja hipertenzije in tehnologije spremljanja krvnega tlaka. Ustanovljeno je bilo v Nemčiji pred več kot 25 leti in vse od tedaj dosledno dokazuje svojo zavezanost inovacijam in odličnosti na področju diagnosticiranja in zdravljenja hipertenzije. Podjetje IEM ponuja celovit nabor rešitev, s čimer zagotavlja, da lahko izvajalci zdravstvenih storitev svojim bolnikom nudijo najboljšo možno oskrbo.

IEM je s svojo predanostjo raziskavam in razvoju ustvarilo vrsto naprednih izdelkov za spremljanje krvnega tlaka, ki zadovoljujejo edinstvene potrebe tako zdravstvenih delavcev kot bolnikov. Ker dajejo prednost natančnosti, zanesljivosti in uporabniški izkušnji, so naprave IEM postale prednostna izbira za številne zdravstvene delavce na področju zdravljenja hipertenzije. Mobil-O-Graph in Tel-O-Graph sta le dva primera inovativne ponudbe izdelkov IEM, ki sta namenjena učinkovitemu spremljanju in zdravljenju hipertenzije.

Poleg razvoja izdelkov daje podjetje IEM velik poudarek krepitvi trdnih odnosov z medicinsko stroko. Z aktivnim sodelovanjem z zdravstvenimi delavci, raziskovalci in industrijskimi partnerji IEM zagotavlja, da so njihovi izdelki in rešitve usklajeni z najnovejšimi dosežki na področju poznavanja hipertenzije. Ta sodelovalni pristop podjetju IEM omogoča, da ostaja v stiku s tehnološkim napredkom in tako zagotavlja izdelke, ki niso le učinkoviti, temveč tudi zadovoljujejo spreminjajoče se potrebe izvajalcev in bolnikov.

Poslanstvo podjetja IEM je tudi izobraževanje in ozaveščanje zdravstvenih delavcev o hipertenziji. Podjetje si prizadeva boljše razumeti hipertenzije, z njo povezanih tveganj in pomena pravilnega zdravljenja.

Zavezanost h kakovosti podjetja IEM se kaže preko izdelkov, saj zajema tudi pomoč za uporabnike in podporo. Z zagotavljanjem stalne pomoči in tehnične podpore zdravstvenim delavcem podjetje IEM zagotavlja, da lahko izvajalci brez skrbi uporabljajo njihove naprave. Ta popolna predanost zadovoljstvu strank je utrdila ugled podjetja IEM kot zaupanja vrednega partnerja v medicinski stroki.

Kot partner podjetja IEM smo pri Medinovi soudeleženi pri poslanstvu izboljšanja obvladovanja hipertenzije in dviga standardov oskrbe bolnikov. S ponudbo vrhunskih rešitev IEM za spremljanje krvnega tlaka izvajalcem zdravstvenih storitev omogočamo učinkovitejše diagnosticiranje in zdravljenje hipertenzije, kar na koncu vodi k boljšim rezultatom zdravljenja.

Potrebujete pomoč?

Kontaktirajte našega strokovnjaka

Produkti blagovne znamke IEM

Anim Aute Id Magna Aliqua Ad Ad Non Deserunt Sunt. Qui Irure Qui torem Cupidatat Commod0â Elit Sunt Amet Fugiat Veniam.

IEM - Tel-O-Graph (nova)

IEM Tel-O-Graph

Preprosto spremljanje krvnega tlaka BT- ambulantno /preko bluetooth) in GSM na daljavo z integrirano SIM kartico - Telemedicina

Preberi več

IEM - Mobil-O-Graph (nova)

IEM Mobil-O-Graph

Natančno in udobno 24-urno merjenje krvnega tlaka.

Preberi več

Vsi Produkti