Potrdi geslo

HMC

V sodelovanju s skupino HMC Group, priznanim italijanskim proizvajalcem medicinskih pripomočkov, zdravstvenim delavcem zagotavljamo sodobno medicinsko tehnologijo in medicinske pripomočke, kar jim omogoča, da svojim pacientom zagotavljajo najvišji standard oskrbe.

HMC Group je vrhunski italijanski proizvajalec medicinskih pripomočkov. Z nenehnimi inovacijami in zavezanostjo k odličnosti si je podjetje ustvarilo trden ugled. Osnovna ponudba podjetja HMC zajema različne medicinske pripomočke iz medicinske plastike, tudi široko paleto urinskih in drenažnih vrečk, ki jih v podjetju Medinova že vrsto let uspešno tržimo na področju Slovenije, ter zadovoljujemo edinstvene potrebe zdravstvenih delavcev na različnih področjih.

Sodelovanje s HMC Group nam omogoča, da lahko zdravstvenim delavcem nudimo široko paleto najsodobnejših medicinskih pripomočkov in jim tako zagotovimo dostop do najnaprednejše tehnologije, ki je na voljo. Tako lahko zdravstveni delavci učinkovito diagnosticirajo in zdravijo paciente, kar vodi k boljšim izidom zdravljenja in večjemu zadovoljstvu pacientov.

Zavezanost HMC Group h kakovosti zajema tudi njihova stalna podpora za stranke. Z zagotavljanjem stalne pomoči in tehnične podpore zagotavlja, da lahko zdravstveni delavci brezskrbno uporabljajo njihove izdelke in rešitve, kar na koncu koristi bolnikom, ki jih oskrbujejo.

Podjetje Medinova  kot partner podjetja HMC Group, stremi na osnovi inovativne medicinske tehnologije in s sodobnimi medicinskimi pripomočki, k izboljšanju oskrbe bolnikov ter k zadovoljevanju strokovnih zahtev medicinske stroke.

Potrebujete pomoč?

Kontaktirajte našega strokovnjaka