Potrdi geslo

Fresenius kabi

Fresenius Kabi, eno vodilnih podjetij na področju medicinske opreme, razvija vrhunsko opremo za transfuzijsko medicino, ki zagotavlja varno, učinkovito in zanesljivo upravljanje transfuzije za izvajalce zdravstvenih storitev

Fresenius Kabi, mednarodno podjetje s sedežem v Nemčiji, ima bogato zgodovino razvoja inovativne opreme za transfuzijo krvi, ki revolucionarno izboljšuje oskrbo bolnikov. S svojo zavezanostjo k izboljšanju zdravstvenega varstva in osredotočenostjo na transfuzijsko medicino in celično tehnologijo si je družba Fresenius Kabi pridobila ugled zaupanja vrednega partnerja za izvajalce zdravstvenih storitev po vsem svetu.

Fresenius Kabi razume izzive in kompleksnost upravljanja transfuzije krvi, zato proizvaja opremo, ki poenostavlja sam postopek, pri čemer daje prednost varnosti in dobremu počutju bolnikov. Njihova napredna transfuzijska tehnologija omogoča izvajalcem zdravstvenih storitev učinkovito, zanesljivo in natančno transfuzijo krvi ter zagotavlja optimalne rezultate za bolnike. Široka paleta izdelkov za transfuzijo podjetja Fresenius Kabi ustreza različnim potrebam zdravstvenih delavcev in bolnikov ter prispeva k boljši oskrbi bolnikov in splošnemu zadovoljstvu.

Podjetje Fresenius Kabi se posveča raziskavam in razvoju, kar spodbuja nenehne inovacije na področju tehnologije transfuzije krvi. Z nenehnim vlaganjem v razvoj pripomočkov kot tudi v transfuzijsko opremo ostaja družba Fresenius Kabi vodilna v tej panogi in ponuja najsodobnejše rešitve, ki zadovoljujejo nenehno spreminjajoče se potrebe zdravstvenih delavcev in bolnikov. Strogi ukrepi za nadzor kakovosti in zavezanost k odličnosti zagotavljajo, da transfuzijska oprema družbe Fresenius Kabi dosledno izpolnjuje najvišje industrijske standarde.

S prisotnostjo v več kot 100 državah je podjetje Fresenius Kabi v dobrem položaju, da lahko prilagaja svoje transfuzijske izdelke potrebam različnih izvajalcev zdravstvenih storitev. V družbi Medinova nam sodelovanje s podjetjem Fresenius Kabi omogoča, da svojim strankam nudimo najnaprednejšo razpoložljivo opremo in potrošni material, ki omogoča kot tudi transfuzijo krvi oz krvnih komponent.

S partnerstvom z družbo Fresenius Kabi zanesljivo dobavljamo eno najboljših oprem in potrošni material na področju transfuzijske medicine, ki racionalizira zdravstveno dejavnost, povečuje varnost bolnikov in izboljšuje rezultate zdravljenja. S celovito ponudbo izdelkov za transfuzijo omogočamo zdravstvenim delavcem, da svojim bolnikom zagotavljajo izjemno oskrbo, kar na koncu izboljša kakovost življenja tistih, ki so odvisni od transfuzije krvi.

Podjetje Fresenius Kabi je zaradi svoje predanosti nenehnim izboljšavam in globokega razumevanja področja transfuzije krvi neprecenljiv partner pri našem poslanstvu zagotavljanja najboljših možnih medicinskih rešitev.

Potrebujete pomoč?

Kontaktirajte našega strokovnjaka

Produkti blagovne znamke Fresenius kabi

Anim Aute Id Magna Aliqua Ad Ad Non Deserunt Sunt. Qui Irure Qui torem Cupidatat Commod0â Elit Sunt Amet Fugiat Veniam.

Fresenius kabi - Compomat G5 plus

Fresenius kabi Compomat G5 plus

Avtomatiziran sistem za ločevanje krvnih komponent.

Preberi več

Vsi Produkti