Potrdi geslo

Organ recovery systems

ORGAN RECOVERY SYSTEMS ponuja najsodobnejšo tehnologijo za transplantacijo, vključno s sistemi za perfuzijo ex-vivo, da bi izboljšali ohranitev organov in povečali uspešnost presaditve.

ORGAN RECOVERY SYSTEMS je svetovno priznani ponudnik naprednih rešitev za presaditve, vključno s sistemi za perfuzijo ex-vivo, ki prispevajo k boljšemu ohranjanju organov in večji uspešnosti postopkov presaditve. Podjetje s sedežem v Združenih državah Amerike že dolgo razvija in proizvaja najsodobnejšo tehnologijo, namenjeno optimizaciji rezultatov presaditev.

V podjetju Medinova smo ponosni, da lahko sodelujemo s podjetjem ORGAN RECOVERY SYSTEMS in tako našim strankam ponudimo te inovativne rešitve. V središču našega poslovanja je zavezanost spoštovanju dragocenega darila življenja darovalca. To dosežemo z razvojem tehnologij za pomoč pri preoblikovanju rezultatov presaditve bolnikov in nižjih skupnih stroških oskrbe. Z zagotavljanjem resnično inovativnih, visokokakovostnih medicinskih pripomočkov in podpornih sistemov je Organ Recovery Systems v ospredju revolucionarnega ohranjanja organov darovalcev iz preproste škatle ledu.

Vodilni izdelek podjetja ORGAN RECOVERY SYSTEMS, LifePort Kidney Transporter, je revolucionarna naprava, ki je na področju transplantacij ledvic naredila velik korak. Ta izredno napredna naprava omogoča dobro ohranjanje ledvic, kar zagotavlja, da med prevozom od darovalca do prejemnika ostanejo vitalne in zdrave. Ta tehnologija bistveno poveča verjetnost uspešne presaditve in s tem izboljša kakovost življenja bolnikov, ki se zanašajo na te postopke, ki rešujejo življenja.

Pri podjetju ORGAN RECOVERY SYSTEMS zagotavljajo celovito podporo zdravstvenim delavcem, ki sodelujejo v postopku transplantacij. To vključuje strokovne programe usposabljanja in izobraževanja, ki zdravstvenim delavcem pomagajo biti na tekočem z najnovejšimi dosežki na področju transplantacije organov. S ponudbo širokega nabora storitev in podpore ORGAN RECOVERY SYSTEMS zagotavlja, da imajo zdravstvene ustanove znanje in orodja, potrebna za zagotavljanje najvišje kakovosti oskrbe bolnikov s presaditvijo.

ORGAN RECOVERY SYSTEMS je prisoten po vsem svetu in je namenjen izpolnjevanju najrazličnejših potreb zdravstvenih ustanov po vsem svetu. Ta mednarodni doseg podjetju omogoča, da ostaja v ospredju transplantacijske tehnologije in tako nenehno razvija novo opremo in izpopolnjuje obstoječe izdelke ter tako zagotavlja najboljše možne klinične rezultate. Njihova predanost inovacijam in vzdrževanju kakovosti jim je omogočila, da so postali zaupanja vredno ime v transplantacijski industriji, saj postavljajo nove standarde za ohranjanje organov in uspešnost presaditev.

V podjetju Medinova smo ponosni, da sodelujemo s podjetjem ORGAN RECOVERY SYSTEMS in svojim strankam zagotavljamo najkakovostnejše rešitve za transplantacije. S celovito paleto izdelkov in storitev zdravstvenim delavcem pomagamo zagotavljati izjemno oskrbo njihovih bolnikov in s tem izboljšati življenja tistih, ki so odvisni od uspešnih postopkov presaditve. V našem sodelovanju ostajamo osredotočeni na inovacije in odličnost na področju presajanja organov.

Ustvarjanje tehnologije za služenje ljudem

ORS tehnologija je zasnovana z enim namenom: ustvariti hitrejši, varnejši in enostavnejši način za ohranitev in zaščito organov darovalcev. To je več kot cilj. To je naš način življenja. To je ključ do vsega, kar počnemo. Predani smo ustvarjanju boljših rezultatov za prejemnike presadkov.

Je tehnološko podjetje, ustvarjeno za pomoč zdravstvenim delavcem in ljudem, ki jih skrbijo. Njihovi modeli so zasnovani tako, da vam služijo.

Potrebujete pomoč?

Kontaktirajte našega strokovnjaka

Produkti blagovne znamke Organ recovery systems

Anim Aute Id Magna Aliqua Ad Ad Non Deserunt Sunt. Qui Irure Qui torem Cupidatat Commod0â Elit Sunt Amet Fugiat Veniam.

Organ recovery systems - LIFEPORT KIDNEY (nova)

Organ recovery system LIFEPORT KIDNEY

Prenos ledvic za transplantacijo s hipotermično strojno perfuzijo.

Preberi več

Vsi Produkti