Potrdi geslo

Joline

Nemško podjetje JOLINE je specializirano za visokokakovostno dializno opremo, ki ponuja inovativne in zanesljive rešitve izvajalcem dializnih storitev po vsem svetu.

JOLINE, je mednarodno podjetje za medicinsko tehnologijo s sedežem v Hechingenu v južni Nemčiji. Od naše ustanovitve leta 1999 vlagamo v visokokakovostne izdelke “Made in Germany” in v inovativne tehnologije. Podjetje Joline je specializirano za rešitve minimalno invazivnega zdravljenja in distribuira široko paleto katetrov, balonskih katetrov in stentov za različne indikacije po vsem svetu.

Vse izdelke Joline so razvili strokovnjaki in ročno sestavili v sodobnem proizvodnem obratu v skladu z najvišjimi standardi kakovosti. Izdelki s področja kifoplastike in dialize imajo oznako CE. Joline je certificiran v skladu z EN ISO 13485:2016.

Vsak dan postavljajo visoke zahteve do sebe in kakovosti izdelkov. Zadovoljevanje naših strank z visokokakovostnimi izdelki, z zanesljivostjo in storitvami je eden od stebrov uspeha. S poudarkom na kakovosti, varnosti in učinkovitosti je podjetje JOLINE eno pomembnejših imen na trgu dializne opreme. Podjetje sodobne medicinske tehnike z bogato tradicijo.

S celovito ponudbo izdelkov JOLINE pomaga zdravstvenim delavcem pri zagotavljanju izjemne oskrbe bolnikov in s tem izboljšuje kakovost življenja tistih, ki so odvisni od dializnega zdravljenja. Kot eden vodilnih svetovnih proizvajalcev dializne tehnologije je podjetje JOLINE močno prisotno v številnih državah Evrope, Amerike in Azije. Prav mednarodna prisotnost podjetju JOLINE omogoča, da poskrbi za različne stranke ter svoje izdelke in storitve prilagodi edinstvenim potrebam različnih trgov.

V podjetju Medinova smo ponosni, da lahko v partnerstvu s podjetjem JOLINE svojim strankam zagotavljamo najvišji standard dializne opreme za najboljšo možno oskrbo. Predanost podjetja JOLINE inovacijam in nenehne kontrole kakovosti zagotavljajo, da imajo izvajalci zdravstvenih storitev na voljo vso opremo, ki jo potrebujejo za zdravljenje dializnih bolnikov. Poleg tega njihova osredotočenost na skrb za okolje in družbeno odgovornost kaže na njihovo predanost ne le izboljšanju zdravstvene oskrbe, temveč tudi pozitivnemu prispevku k boljšemu svetu nasploh.

Potrebujete pomoč?

Kontaktirajte našega strokovnjaka