Potrdi geslo

Nipro

Skupina Nipro Group s sedežem na Japonskem je specializirana za visokokakovostno dializno opremo, vključno z aparati, dializatorji, krvnimi linijami in drugim. Kot naš zaupanja vreden partner nenehno uvaja inovacije in izboljšuje dializno oskrbo po vsem svetu

Nipro Group, eden vodilnih dobaviteljev napredne medicinske opreme, je multinacionalno podjetje s sedežem na Japonskem, ki od svoje ustanovitve leta 1954 dalje spodbuja inovacije in izboljšuje medicinsko oskrbo. Ponujamo široko paleto izdelkov našega partnerskega podjetja Nipro Group, vključno z dializnimi aparati, dializatorji, krvnimi linijami, bikarbonatnimi kartušami, citratnimi raztopinami za razkuževanje dializatorjev in recirkulacijskimi sistemi, s čimer se zavezujemo h kakovosti, varnosti in učinkovitosti, saj je podjetje Nipro Group zaupanja vredno ime v dializni industriji.

V tesnem sodelovanju z zdravstvenimi delavci skupina Nipro Group razvija najsodobnejše dializne rešitve, namenjene optimizaciji rezultatov zdravljenja in izboljšanju izkušenj bolnikov. Z njihovimi najsodobnejšimi dializnimi aparati so bolniki deležni natančnega in učinkovitega zdravljenja, prilagojenega njihovim edinstvenim potrebam. Dializatorji družbe Nipro Group zagotavljajo optimalno delovanje, kar zagotavlja najboljše možne rezultate med postopkom dialize. Krvne linije so zasnovane z mislijo na varnost bolnikov, kar zmanjšuje tveganje zračne embolije in drugih zapletov.

Poleg osnovnih dializnih komponent družba Nipro Group dobavlja tudi osnovni potrošni material, kot so bikarbonatne kartuše, dializatorje, igle, citratne raztopine, kisle koncentrate, Informacijske sisteme za spremljanje zdravljenja bolnikov in možnost ntegriranja z HIS sistemom bolnišnice, sisteme za prečiščevanje vode za dializo- Reverzna osmoza (Phoenix One) kar omogoča nemoteno dializno zdravljenje in enostavno uporabo za zdravstvene delavce. Njihovi recirkulacijski sistemi pomagajo ohranjati učinkovitost postopka dialize, kar še dodatno izboljša rezultate zdravljenja bolnikov.

Družba Nipro Group je kot vodilni svetovni proizvajalec dializne tehnologije močno prisotna v številnih državah v Evropi, Ameriki in Aziji. To mednarodno udejstvovanje podjetja Nipro Group omogoča, da poskrbi za različne stranke ter prilagodi izdelke in storitve edinstvenim potrebam različnih trgov.

V podjetju Medinova smo ponosni, da lahko v sodelovanju z Nipro Group svojim strankam zagotavljamo najvišje standarde dializne oskrbe. Predanost družbe Nipro Group inovacijam in kakovosti zagotavlja, da imajo izvajalci zdravstvenih storitev na voljo opremo, ki jo potrebujejo za pomembno spreminjanje življenja bolnikov na dializnem zdravljenju. Poleg tega zavezanost družbe Nipro Group k okoljski trajnosti in družbeni odgovornosti kaže na celosten pristop k izboljšanju zdravstvenega varstva in sveta nasploh.

S trdnim partnerstvom z družbo Nipro Group smo prepričani, da ponujamo eno najsodobnejših dializnih oprem in vrhunski potrošni material, ki dviguje raven dializnega zdravljenja, izboljšuje udobje bolnikov in racionalizira zdravstveno dejavnost. S celovito ponudbo izdelkov za dializo pomagamo zdravstvenim delavcem pri zagotavljanju izjemne oskrbe bolnikov in s tem pri izboljšanju kakovosti življenja tistih, ki so odvisni od dializnega zdravljenja.

Potrebujete pomoč?

Kontaktirajte našega strokovnjaka

Produkti blagovne znamke Nipro

Anim Aute Id Magna Aliqua Ad Ad Non Deserunt Sunt. Qui Irure Qui torem Cupidatat Commod0â Elit Sunt Amet Fugiat Veniam.

Nipro group - SURDIAL™ X

Nipro SURDIAL X

Zanesljiv dializni aparat, zasnovan za prilagojeno zdravljenje.

Preberi več

Nipro group - ELISIO™ (nova)

Nipro ELISIO

Sintetični dializator brez vsebnosti bisfenola A (BPA).

Preberi več

Nipro group - ELISIO™ - HX (nova)

Nipro ELISIO HX

Visoko zmogljiva dializna rešitev naslednje generacije.

Preberi več

Nipro group - SOLACEA™ (nova)

Nipro SOLACEA

Inovativna dializa, neprimerljivo udobje.

Preberi več

Nipro group - SUREFLUX™(nova)

Nipro SUREFLUX

Dializna rešitev za otroke in bolnike z alergijami.

Preberi več

Nipro group - NIPROCART™-(nova)

Niprocart

Brezskrbna proizvodnja dializata z bikarbonatnimi kartušami.

Preberi več

Nipro CITRIC ACID

Citronska kislina za vrhunsko vzdrževanje dializnega aparata.

Preberi več

Nipro group - SAFETOUCH™ AVF NEEDLE (nova)

Nipro SAFETOUCH

Revolucijska igla za najvišjo raven varnosti pri hemodializi.

Preberi več

Vsi Produkti